top of page

Laat de Magie van Live Muziek Jouw Bijzondere Gelegenheid Verlichten!

Hans schoo _edited_edited.jpg
IMG_8174 MabelBohms.jpg
loader,gif

Live Muziek

Kerst setting
 

Bent u op zoek naar een onvergetelijke live muzikale ervaring voor uw bedrijfsevent, verjaardag of een andere feestelijke viering? Maak kennis met Laurie, een veelzijdige zangeres, die met haar bruisende persoonlijkheid de perfecte sfeer weet te scheppen.

Of het nu gaat om een intiem samenzijn of een bruisend feest, Laurie heeft alles in huis!

Akoestisch Duo: Laurie & Frank 
Verlangt u naar een intieme sfeer tijdens uw diner of borrel? Laurie & Frank vormen het ideale muzikale duo om die extra dosis magie toe te voegen aan uw feestelijke evenement. Gewapend met piano, gitaar en harmonieuze zang, maken zij uw avond compleet. En als uw voorkeur uitgaat naar Laurie alleen, waarbij ze zingt en gitaar speelt, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Het is Showtime! 

Met een stralende uitstraling en een stem die de ruimte vult met warmte, brengt Laurie een bruisende performance die uw evenement naar nieuwe hoogten tilt. Als u op zoek bent naar een optreden vol feestelijke hits, dan is deze enthousiaste zangeres de perfecte keuze voor u! Als een ware kameleon past ze zich aan uw wensen aan en denkt ze graag mee over de gewenste sfeer voor uw evenement.

Dankzij haar rijke ervaring staat Laurie garant voor kwaliteit en belooft ze u een avond vol dansplezier, meeslepende muziek en een trendy en feestelijke sfeer!

 

Leer Laurie Beter Kennen: 

Laurie is afgestudeerd aan het Conservatorium in Londen en heeft daarna haar talenten mee teruggebracht naar Nederland.
Van jongs af aan heeft ze in prachtige locaties door heel Nederland opgetreden. Als fulltime zangeres beschouwt ze het nog steeds als een droom die uitkomt om op het podium te staan!

 

Contact 

Tel: 06 306 157 69

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt!

bottom of page