top of page

OVER

Laurie Akkerman

  • Spotify
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
DSC_0256-bewerkt.jpg

" Ik vind het belangrijk dat degene die mijn muziek luistert, kan resoneren met de tekst en voelt dat niet je alleen bent met bepaalde gedachtes en situaties. "  

Laurie Akkerman, een gedreven en getalenteerde zangeres, songwriter en zangdocente, betrad met glans de muzikale wereld na haar afstuderen in 2017 aan het prestigieuze conservatorium in Londen, waar ze zich specialiseerde in 'Vocal Performance'.
 

Haar veelzijdigheid schittert op verschillende podia voor diverse gelegenheden, waardoor ze niet alleen als een getalenteerde zangeres wordt beschouwd, maar ook als een veelgevraagde artiest. Laurie weet zowel de intimiteit te creëren als akoestische act, als de avond sprankelend af te sluiten met een energieke performance die het publiek betovert.
 

Wat Laurie echt onderscheidt, is haar vermogen om verder te gaan dan het vertolken van bestaande nummers. Als een toegewijde songwriter omarmt ze haar creatieve kracht en weeft ze haar eigen verhaal in de noten en woorden van haar composities. Haar debuutsingle, 'Bij Elkaar Zijn', verscheen in januari 2021 als een sprankelende vrucht van haar inspanningen. Sindsdien heeft ze gestaag haar repertoire uitgebreid, met betoverende melodieën die te beluisteren zijn op diverse streamingdiensten.
 

Of ze nu een intieme akoestische setting verzorgt of het podium betreedt als de stralende finale van de avond, Laurie's passie voor muziek en haar vermogen om zowel te raken als te vermaken maken haar tot een artiest van onmiskenbare allure. Haar aanwezigheid op het podium is niet slechts een uitvoering, maar een meeslepende ervaring waarbij ze haar veelzijdigheid en talent vol overgave deelt met het publiek.
 

Met haar toewijding en talent is Laurie Akkerman een hardwerkende kracht waarvan we in de toekomst ongetwijfeld nog veel zullen horen. Haar muzikale reis belooft een betoverend avontuur te worden, waarbij ze haar luisteraars meeneemt op een reis door de diepten van haar ziel, verpakt in melodieën die blijven resoneren en bijdragen aan de rijke diversiteit van de Nederlandse muziekscene.

Socials

bottom of page