top of page

OVER

Laurie Akkerman

  • Spotify
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
DSC_0256-bewerkt.jpg

" Ik vind het belangrijk dat degene die mijn muziek luistert, kan resoneren met de tekst en voelt dat niet je alleen bent met bepaalde gedachtes en situaties. "  

Laurie Akkerman is een gepassioneerde zangeres, songwriter, en zangdocente. Ze studeerde in 2017 af aan het conservatorium in Londen voor de opleiding ‘Vocal Performance’.

Op 25 Maart 2023 komt Laurie haar EP ‘ Dagboek  ‘ uit.
'' In het begin was ik zoekende naar de juiste sound en juiste toon die ik wilde zetten voor de EP. Liedjes schrijven blijft een persoonlijk proces en deze EP omschrijft alle dagelijkse dingen die ik heb meegemaakt of situaties die me dwars zitten. ''

Laurie Akkerman is een zangeres en songwriter die zich voornamelijk richt op het schrijven van Nederlandstalige liedjes. Na het afronden van haar conservatoriumopleiding in Londen richtte zij zich op songwriting en het serieus opstarten van haar carrière als professioneel zangeres.

Als songwriter vindt Laurie het belangrijk dat haar liedjes resoneren met haar luisteraars. Haar songs zijn autobiografisch en vertellen een eerlijk verhaal.

Het eerste resultaat van die inspanningen was de single ‘Bij Elkaar Zijn’ die januari 2021 verscheen. Inmiddels bouwt ze haar repertoire uit, de liedjes kun je luisteren op diverse streaming service’s.

Laurie Akkerman is een hardwerkend talent van wie zij nog veel zullen horen!

Socials

bottom of page