top of page

Zanglessen Volendam  Amsterdam De Pijp

"Zingen is voor Iedereen: Jong en Oud, Ontdek je Stem!"

Altijd al gedroomd van zingen? Je bent slechts een paar klikken verwijderd om je aan te melden bij Laurie Akkerman's Zangschool, met locaties in het pittoreske Volendam en het bruisende Amsterdam De Pijp! Meld je nu aan via het formulier onderaan de website en laat je zangreis beginnen. 🎶✨ 

 

Bij Laurie Akkerman's Zangschool draait alles om passie, toewijding en het geloof dat iedereen kan leren zingen. Of je nu een beginnende zanger bent die zijn eerste noten ontdekt of een doorgewinterde artiest die zijn vaardigheden wil aanscherpen, Laurie's school biedt een warme, gastvrije omgeving waarin je kunt groeien.
 

 Laurie over het geven van zangles:"De eerste zangles kan een drempel lijken, maar ik nodig je van harte uit om eens langs te komen en zelf te ervaren hoe leuk en leerzaam zingen kan zijn. Elke les brengt nieuwe ontdekkingen en verbeteringen, en je zult versteld staan van de voldoening die het brengt! " 

Laurie Akkerman, een gepassioneerde zangeres en muzikant, droomde er altijd van om haar liefde voor zingen te delen. Haar muzikale reis begon in Volendam, waar ze opgroeide met de betoverende klanken van de traditionele Volendamse muziek en de gitaarakkoorden van haar vader, de beroemde Jan Akkerman. De passie voor muziek zat in haar bloed, en ze wist dat ze die vurige liefde wilde doorgeven aan anderen.
 

Emma

"Super nice experience. I had the opportunity to follow the classes with Laurie and she was just great. She helped me a lot from the begining and also focus in my main concerns why I was attending to the classes. She did it always with a smile and I felt my time in the classes were not only good for my voice but also for my spirit. I would truly recommend it to anyone searching to improve in their singing skills and with a very nice environment."
Meld je aan! 

Adres

Volendam
Amsterdam | De Pijp

Contact

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Opening Hours

Mon - Fri

Saturday

​Sunday

13:00 pm – 21:00 pm

Closed

Closed

bottom of page