top of page
bf45fbc0-606a-4b7d-b380-0a21c4957fc1.JPG
WhatsApp Image 2023-07-24 at 19.32.16.jpeg

Jullie Liefdesverhaal, Verteld door Betoverende Live Muziek!

Live
Muziek

Het moment is eindelijk daar: jullie trouwdag, een dag doordrenkt van liefde en omringd door dierbare familie en vrienden. In deze betoverende ambiance vormt live muziek de persoonlijke en prachtige kers op de taart. Een dag die eeuwig in jullie herinnering zal blijven, waarbij jullie je kunnen laten meevoeren door de mooiste melodieën.

Ontmoet Laurie

Laurie weet de perfecte snaar te raken met haar betoverende stem. Haar klank wordt omschreven als warm, helder en doordrenkt van soul. Het is overduidelijk dat ze haar persoonlijkheid in haar optredens legt, waardoor ze mensen diep weet te raken. Laurie is beschikbaar als solo-zangeres en gitariste, maar wordt vaak vergezeld door de getalenteerde pianist, Frank Keijzer.

Dankzij haar uitgebreide ervaring denkt ze graag met jullie mee over de muzikale invulling van jullie ceremonie, waarbij jullie favoriete liedjes hoog op haar lijst staan.


Jullie persoonlijke huwelijksceremonie

Er zijn talloze manieren om jullie trouwceremonie vorm te geven, en de keuze ligt geheel in jullie handen! Tijdens de ceremonie worden doorgaans zo'n 4 à 5 liedjes gespeeld.

Laurie vindt het belangrijk om voorafgaand aan de ceremonie met het bruidspaar af te stemmen over de timing en de keuze van de liedjes. Als jullie wat hulp nodig hebben, heeft ze een lijst met inspirerende nummers om jullie op weg te helpen.

De professionaliteit van Laurie voegt een prachtige dimensie toe aan jullie speciale dag en zorgt voor een vlekkeloos verloop!

Live Muziek voor Jullie Borrel, Toost of Diner

Na de trouwceremonie wordt vaak een toost uitgebracht. Tijdens de toost, borrel of het diner is live muziek natuurlijk ook mogelijk. Denk aan een gezellige, sfeervolle setting waar Laurie op de achtergrond herkenbare liedjes speelt. Live muziek vormt een unieke aanvulling op jullie onvergetelijke dag en draagt zeker bij aan de betoverende sfeer.

 

Irene Tol | Jonker

'' Wat hebben wij ontzettend genoten van de prachtige muziek, de blijdschap, de passie waarmee werd gezongen en gespeeld. Het maakte bij ons gevoelens los waarvan we niet wisten dat we die hadden. Muziek raakt je in je ziel, diep in je hart, en al helemaal op je trouwdag. En niet alleen wij, maar ook alle mensen die er waren tijdens onze ceremonie en op onze bruiloft waren diep geraakt door het bijzonder mooie samenspel van het duo ''

Contact 

Tel: 06 306 157 69

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt!

bottom of page