top of page
  • Spotify
  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook

Boekingen

Laurie haar stemgeluid wordt omschreven als een warme, heldere en soulvolle stem. Met haar sprankelende uitstraling en energieke performance is ze te boeken voor elke gelegenheid.

Denk hierbij aan een huwelijksceremonie, een bedrijfsfeest of easy listening muziek tijdens een diner. Deze ervaren zangeres weet het publiek te raken.

Graag luistert ze naar uw wensen en is er altijd de mogelijkheid om vooraf ideeën uit te wisselen.

Willen jullie Laurie als zangeres inhuren voor jouw bruiloft of zakelijk evenement, of hebben jullie vragen over de mogelijkheden?
Neem gerust contact op

20190217JJS_LR_C_KnightOfTheGuitarII_Arnhem_202604.jpg

Evenementen

Bedrijfs- en privefeesten

Maak uw evenement compleet met live muziek. Live muziek is dé manier om de juiste toon en sfeer te creëren tijdens jullie bedrijfs- of privéfeest. In iedere setting wordt er een spetterend en enthousiast optreden neergezet.

Ben je op zoek naar een sfeervol akoestisch duo of gaat jou voorkeur uit naar een uitgebreidere selectie, twijfel dan niet om contact op te nemen.
Graag luisteren wij naar jullie wensen.


Klik hier voor meer informatie

20210422JJS_LR_Laurie_Frank_Pieterman_112055.jpg

Bruiloft Muziek

Ceremonie, borrel en feest

Muziek is onmisbaar tijdens jouw unieke trouwdag. Muziek kan sfeer bepalend zijn, voor zowel een teder moment als een bruisende afsluiting.

Jullie huwelijk is de mooiste dag van jullie leven. Ja tegen elkaar zeggen, is een belofte om elkaar voor eeuwig lief te hebben.
Laurie helpt jullie graag met de muzikale invulling van deze bijzondere dag.

Klik hier voor meer informatie

20210422JJS_LR_Laurie_Frank_Pieterman_112055.jpg
Screenshot 2022-07-28 at 20.04.33.png
Screenshot 2022-07-28 at 20.04.33.png

Uitvaart

Een afscheidsbijeenkomst zonder muziek is bijna niet voor te stellen. Wanneer deze muziek dan ook nog live wordt gespeeld dan laat dat een onuitwisbare indruk achter, zo is onze ervaring.

Wanneer woorden te kort schieten, is er altijd wel een bepaald lied die dit verhaal kan vertellen. Het kan het favoriete nummer zijn van de overledene, muziek die hoort bij belangrijke gebeurtenissen in zijn of haar leven of misschien een lied dat troost bied voor de na bestaande.

Klik hier voor meer informatie

bottom of page